бізнесу

Запрошуємо долучитись до опитування для жителів Солонянської громади щодо розвитку підприємницької діяльності

Шановні мешканці, метою даного опитування є визначення певних проблем та шляхів їх вирішення для розвитку підприємницької діяльності на території Солонянської громади.

Садочки Солонянської громади отримали ігрові набори "НУМО"

Солонянська громада отримала 9 ігрових комплектів «НУМО», які спрямовані на поліпшення якості дошкільної освіти та допоможуть зробити її цікавою та захоплюючою для дітей. Ігрові комплекти вже передано до 7 садочків та 2 дошкільних відділень шкіл.

Тиждень запобігання інфекціям: як донорам крові подбати про себе та пацієнтів

17 жовтня починається тиждень запобігання інфекціям. Берегтися від них важливо всім, а донори крові ще й несуть відповідальність перед пацієнтами. ДонорUAнагадує про найважливіші правила, які допоможуть подбати про власне здоров’я та реципієнтів, яким переллють вашу кров.

Дніпропетровська філія «Газмережі»: особистий кабінет вже мають 5 тис. споживачів регіону

Нещодавно для клієнтів Дніпропетровської філії почав функціонувати особистий кабінет. Це новий сервіс, що дозволяє вирішити усі питання, пов’язані з послугою розподілу газу. Споживачі блакитного палива Дніпропетровщини розуміють, що наявність особистого кабінету - це сьогодні must-have. Саме тому усього за кілька днів після запуску нового сервісу у ньому зареєстровано вже 5 тис. клієнтів Дніпропетровської філії «Газмережі».