Більше медичних документів онлайн - Україна приєдналась до мережі ВООЗ

Цифрова європейська співпраця в медичній сфері. Україна приєднується до Глобальної мережі цифрових документів охорони здоров’я ВООЗ ВООЗ створює Глобальну мережу цифрових документів охорони здоров’я. Держави-учасники зможуть створювати електронні медичні документи й користуватися ними в усіх країнах мережі. Що зміниться? Розшириться перелік цифрових медичних документів, які формуватимуться так само легко, як і COVID-сертифікати. Вони без перешкод використовуватимуться в інших державах. Україна вже має позитивний досвід у створенні документів міжнародного зразка. Ми одними з перших запустили COVID-сертифікати в Дії, які офіційно визнав ЄС. Зараз завершується перенесення функціоналу COVID-сертифікатів з Довірчої мережі ЄС до Глобальної мережі ВООЗ. Впроваджуємо важливі рішення для інтеграції України до ЄС Приєднання, функціонування та використання Україною переваг Глобальної мережі ВООЗ реалізовується спільно Міністерство охорони здоров'я України та Міністерством цифрової трансформації

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 7 жовтня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.

Повітряні тривоги в школі: як батькам підготувати дитину, - пояснює МОЗ

З початком вересня частина дітей знову почала ходити до школи. Усі заклади освіти, які працюють офлайн, обладнані бомбосховищами, а вчителі мають чіткі інструкції на випадок повітряної тривоги. Багато українських дітей вже знає, що робити, коли під час навчання звучить сирена. Але є першачки, школярі, які нещодавно повернулися з-за кордону, перейшли з офлайн на онлайн навчання або переїхали чи просто змінили школу. Під час повітряної тривоги вони можуть розгубитися чи запанікувати.