Дніпропетровська філія «Газмережі»: що треба знати про повірку побутового газового лічильника

Лічильник — вимірювальний прилад, який з часом зношується та зазнає впливу з боку зовнішніх факторів, що і спричиняє зміну його метрологічних характеристик. Для точного обліку спожитого газу і встановлення їхньої придатності, лічильники підлягають періодичній повірці один раз на 8 років.   Споживачі природного газу Дніпропетровщини не сплачують за повірку лічильника газу. Періодичну повірку лічильників оплачує газорозподільна компанія. Як технічне обслуговування, так і пов'язаний з повіркою ремонт (демонтаж, транспортування та монтаж). Зняття лічильника газу на періодичну повірку (або його повірку на місці встановлення) здійснюється у присутності споживача (власника або наймача об’єкта побутового споживача).   За необхідності розпломбування лічильника газу представник Оператора ГРМ складає акт розпломбування, який підписується споживачем (власником або наймачем об’єкта побутового споживача).   Однак, позачергова чи експертна повірка та пов’язані витрати на демонтаж, транспортування та монтаж мають бути компенсовані, якщо:

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 24 жовтня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.

У селі Оріхове влаштовано зупинку громадського транспорту

У селі Оріхове влаштовано зупинку громадського транспорту. Тепер очікування шкільного автобусу для учнів стане зручнішим, безпечним та комфортним. Місце влаштування зупинки обрали самі мешканці. Працюємо далі! 

Запрошуємо на історико – краєзнавчий квест «Стежками Солонянщини» з нагоди Дня народження Солонянської громади

Вже цієї суботи наша громада святкує свій День народження! А день народження - це завжди свято! Тому Молодіжна рада вирішила організувати історико – краєзнавчий квест «Стежками Солонянщини» з нагоди Дня народження Солонянської селищної територіальної громади!