Відбувся фінал третього етапу змагань з волейболу серед юнаків та дівчат в рамках

Вчора в Царичанці відбувся фінал третього етапу змагань з волейболу серед юнаків та дівчат в рамках проєкту Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги. За звання чемпіонів Дніпровського району змагалися 7 команд хлопців та 6 команд дівчат.

За паспортом - до ЦНАПу

Шановні мешканці громади, нагадуємо, що з 1 березня послуги з оформлення ID-картки та закордонного паспорта можна отримати у нашому ЦНАП Солонянської селищної ради. За цей час роботи вже видано перші 200 паспортів.

Переглядайте онлайн-курс «Історія українського громадянського суспільства» на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло!

Фондом Східна Європа спільно з Українським інститутом створено онлайн-курс «Історія українського громадянського суспільства» на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло!

Відбулось засідання 41 сесії Солонянської селищної ради

Сьогодні, 25 квітня, відбулось засідання 41 сесії Солонянської селищної ради. У роботі сесії взяло участь 16 депутатів. На порядок денний було винесено 43 питання, які детально опрацьовувались на засіданнях постійних комісій.

Висловлюємо щиру вдячність БО "Надія і житло для дітей" за надану підтримку та допомогу

Благодійна організація Надія і житло для дітей понад 20 років роботи в Україні впроваджує проєкти й програми, спрямовані на реалізацію права кожної дитини на виховання в сімейному середовищі.

Солонянський ліцей серед переможців конкурсу на найкращий проєкт із робототехніки серед шкіл, які отримали STEM-лабораторії

Щиро вітаємо команду Заклад загальної середньої освіти "Солонянський ліцей" «Робо-Імпульси», проєктна робота яких набрала 787 вподобань на YouTube і в підсумку посіла почесне 2 місце в загальноукраїнському онлайн-конкурсі на найкращий проєкт із робототехніки серед шкіл, які отримали STEM-лабораторії. Пишаємось талантом та наснагою молодого покоління! Ви справді круті!

Відбулось засідання комісії з найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, парків, сквері та інших об’єктів на території Солонянської селищної територіальної громади

Днями відбулось засідання комісії з найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, парків, сквері та інших об’єктів на території Солонянської селищної територіальної громади.