ДСНС України з 7 жовтня запустила Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки 

Державна служба з надзвичайних ситуацій з 7 жовтня запустила Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки, який дозволяє експлуатантам реєструвати відповідні об’єкти без безпосереднього звернення до територіальних органів ДСНС.

Учасники бойових дій мають право на безоплатну правничу допомогу: куди звертатися та як можуть допомогти юристи

Понад 10 тисяч ветеранів війни та військовослужбовців звернулися до системи безоплатної правничої допомоги від початку 2023 року. Серед поширених питань цієї категорії клієнтів – підстави звільнення з військової служби, порядок переведення до іншої військової частини, а також ті, що стосуються сімейних правовідносин, зокрема стягнення аліментів, розлучення, оформлення спадщини. Розповідаємо, як учасникам бойових дій отримати безоплатну правничу допомогу та в яких випадках може допомогти система БПД. 

Які переваги й особливості користування електронним рецептом, - пояснює МОЗ

Уже четвертий рік українці користуються зручною формою рецепта - його електронною версією. Це зручно і безпечно, тому що спрощує для пацієнта процес отримання рецепта на ліки. Також електронний рецепт дозволяє вести прозорий облік та контроль ліків, які отримують  українці.  

Місяць кібербезпеки: навчіться захищати бізнес від кіберзагроз з курсом від Google «Основи кібербезпеки для підприємців»

Міністерство цифрової трансформації запускає проєкти, присвячені місяцю кібербезпеки, що відзначається в усьому світі у жовтні. Презентуємо безоплатний онлайн-курс від Google про кібербезпеку для підприємців.