Нещодавно для клієнтів Дніпропетровської філії почав функціонувати особистий кабінет. Це новий сервіс, що дозволяє вирішити усі питання, пов’язані з послугою розподілу газу. Споживачі блакитного палива Дніпропетровщини розуміють, що наявність особистого кабінету - це сьогодні must-have. Саме тому усього за кілька днів після запуску нового сервісу у ньому зареєстровано вже 5 тис. клієнтів Дніпропетровської філії «Газмережі».

 Cпоживачі області вже переконалися у перевагах нового особистого кабінету, адже завдяки йому можна:

  • передавати показання газового лічильника;
  • завантажувати і друкувати квитанції;
  • переглядати історії розрахунків;
  • додавати кілька особових рахунків.

Зовсім скоро з’явиться можливість оплати онлайн за послуги розподілу газу.

Зареєструватися та користуватися новими сервісами дуже швидко та просто. Для реєстрації, споживачам блакитного палива необхідно виконати кілька кроків:

  1. Перейти за посиланням https://my.grmu.com.ua/register та обрати «Дніпропетровська філія».
  2. Ввести номер особового рахунку, який складається з 10-ти цифр та починається на 0320, а також перші три літери прізвища власника газифікованого будинку.
  3. Вказати свою електронну пошту та підтвердити реєстрацію, слідуючи інструкціям у листі, який прийде на вказану електронну адресу.
  4. Створити пароль для входу в кабінет і обов’язково запам’ятати його.

Ось і все. Виконавши ці дії, ви стали власником особистого кабінету.

Дніпропетровська філія «Газмережі» дякує своїм клієнтам за довіру! Компанія піклується, щоб споживачі області користувалися найновішими та найзручнішими сервісами!

Фото без опису