Соціально-гуманітарний відділ інформує: про завершення ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад

В кінці  грудня 2016 року завершився ІІ (районний) етап  Всеукраїнських предметних олімпіад. Фінальну крапку поставили олімпіади з російської мови, математики  та астрономії.

26 грудня 2016 року відновив свою роботу після капітального ремонту Василівський ДНЗ "Малятко"

                У нашій громаді радісна подія – 26 грудня 2016 року  відновив свою роботу після капітального ремонту Василівський дошкільний навчальний заклад «Малятко». Після реконструкції він знову радо зустрічає своїх маленьких жителів.

Про розгляд петиції

26.12.2016 року розпочато розгляд петиції: "Парк для отдыха в пгт. Соленое", яка набрала необхідну кількість голосів.

Соціально-гуманітарний відділ інформує про обласне дитяче свято «Новорічний калейдоскоп»

22 грудня учні пільгових категорій із числа дітей учасників АТО та дітей ВПО із ЗНЗ Солонянської селищної ради разом з учнями шкіл Солонянського району відвідали обласне дитяче свято «Новорічний калейдоскоп». У приміщенні Дніпропетровського академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка учасників свята привітав заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Каміль Примаков. Усі діти отримали солодкі подарунки та книжки від головного організатора заходу – обласної держадміністрації. Для організованого проїзду дитячої делегації Солонянська селищна рада виділила автобус та кошти на пальне. За швидкий розподіл подарунків, відсутність черг та розміщення глядачів у залі театру дякуємо працівникам департаменту освіти і науки, які завчасно потурбувалися про комфорт і безпеку учасників свята.

Соціально-гуманітарний відділ інформує про обласне свято до Дня Святого Миколая

У День Святого Миколая 5 дітей пільгових категорій із Солонянської СЗШ №2 відвідали обласне свято в Дніпропетровському академічному театрі опери та балету. Казка "Попелюшка", у виконанні талановитих акторів театру захопила уяву дітлахів, а солодощі та книги у подарунок стали приємним сюрпризом! Свято організоване Дніпропетровською обласною державною адміністрацією залишило приємні враження та подарувало святкові передноворічні емоції. Кошти на проїзд делегації до м.Дніпра виділила Солонянська селищна рада. Радісні дитячі посмішки - найкраща нагорода для організаторів заходу.