В кінці  грудня 2016 року завершився ІІ (районний) етап  Всеукраїнських предметних олімпіад. Фінальну крапку поставили олімпіади з російської мови, математики  та астрономії.

 Вітаємо переможців ІІ (районного) туру Всеукраїнської олімпіади з російської мови:

9 класи: І місце – Петуйкіна Валерія, учениця Солонянської СЗШ№2

               ІІ місце – Петровська Оксана, учениця Солонянської СЗШ №1 (опорний заклад)

10 клас : І місце – Лисенко Аліна, учениця Солонянської СЗШ №1 (опорний заклад)

                 ІІ місце – Петрусенко Катерина, учениця Солонянської СЗШ№2

11 клас: І місце – Сичова Олександра, учениця Солонянської СЗШ№2

                 ІІ місце – Панасенко Ангеліна, учениця Солонянської СЗШ №1 (опорний заклад).

В ІІ етапі Всеукраїнської  олімпіади з математики приймала участь найменша вікова категорія  серед усіх проведених олімпіад– учні 6 класів. Хоча призових місць не було зайнято, але варто відмітити, що найбільшу кількість балів набрала  учениця  Солонянської СЗШ№2 Іващенко Алла.

Серед учнів 7-11-х класів місця розподілилися наступним чином:

7 клас: ІІІ місце  учениця Аполлонівської СЗШ – Сундукова Юлія;

8 клас: І місце – Демченко Катерина, учениця Солонянської СЗШ №1 (опорний заклад) та ІІ місце зайняв  учень Солонянської СЗШ№2  Безродний Олександр;

9 клас: ІІ місце – Кійко Юлія, учениця Солонянської СЗШ№2 та ІІІ місце – Петровська Катерина, учениця Солонянської СЗШ №1 (опорний заклад);

10 клас: ІІІ місце – Хуторіна Юлія, учениця Солонянської СЗШ№2;

11 клас : ІІІ місце -  учениця Солонянської СЗШ№2 Сичова Олексндра.

В олімпіаді  з астрономії найбільшу кількість балів набрала Сичова Олександра, учениця Солонянської СЗШ№2.

Переможці всіх олімпіад ІІ етапу уже з перших чисел січня 2017 року почнуть представляти освіту Солонянської громади на обласному рівні.

Першими приймуть  участь учні  Солонянської СЗШ №1 (опорний заклад), які вже 3 січня будуть змагатися за перемогу у ІІІ етапі І туру Всеукраїнської  олімпіади з екології. Тож, побажаємо їм вдалої поїздки та перемоги!

Вітаємо всіх учасників, колективи шкіл із завершенням ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад, в якому ви не лише були учасниками, а  й гостинними господарями, ініціаторами цікавих, креативних ідей!

Дякуємо колективам шкіл за допомогу у проведенні та організації кожної предметної олімпіади, за участь в змаганнях,  підготовку учнів-переможців!  

В Новому році бажаємо вам нових звершень, цікавих ідей, перемог, талановитих, яскравих «зірочок», які стануть гордістю не лише для своєї школи, жителів громади, а й гідно зможуть представити освіту  обласного, Всеукраїнського рівня!