Соціально-гуманітарний відділ інформує про засідання комісії з відбору претендентів на призначення грошової винагороди учням – переможцям олімпіад і конкурсів та педагогічним працівникам, які їх підготували

Соціально-гуманітарний відділ інформує про засідання комісії з відбору претендентів на призначення грошової винагороди учням – переможцям олімпіад і конкурсів та педагогічним працівникам, які їх підготували

7 червня 2017 року відбулося перше засідання комісії з відбору претендентів на призначення грошової винагороди за учням – переможцям олімпіад і конкурсів та педагогічним працівникам, які їх підготували, а також учителям - переможцям освітянських конкурсів за підсумками 2016-2017 навчального року відповідно до Програми Солонянської селищної ради «Від творчої особистості – до успішної громади». До складу комісії ввійшли: Грекова Ірина Вікторівна, начальник соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Солонянської селищної ради (голова комісії) та спеціалісти відділу Гринчук Світлана Олександрівна (секретар комісії) та Полянчикова Олександра Миколаївна. Ще один представник селищної ради - Яковлєва Ольга Олексіївна, головний бухгалтер, начальник фінансово-господарського відділу (заступник голови комісії), депутатський корпус представили голови постійних комісій Сидоренко Геннадій Васильович та Гливяк Микола Михайлович.

Соціально-гуманітарний відділ  інформує про набір груп у Солонянський ДНЗ «Золотий півник»

Соціально-гуманітарний відділ інформує про набір груп у Солонянський ДНЗ «Золотий півник»

Розпочався набір груп у Солонянський ДНЗ «Золотий півник».Цього року до закладу буде зараховано 3 групи: 2 ясельні (для вікової категорії від 2 до 3 років) у кількості 55 дітей та 1 група – від 3 до 4 років – 28 дітей. Соціально-гуманітарним відділом виконавчого комітету Солонянської селищної ради розпочато видачу направлень у групу дітям вікової категорії від 3 до 4 років, яка почне свою роботу з 19 червня 2017 року.  Набір дітей і видача направлень згідно електронної чергиСолонянського ДНЗ «Золотий півник» для дітей вікової категорії від 2 до 3 років для двох ясельних груп пройде у два етапи:  І – з 03 липня 2017 р. – 25 дітей,  ІІ – з 01 вересня 2017 р. ( у зв’язку з ремонтом додаткової групової кімнати) – 30 дітей. Нагадуємо, що для зарахування дитини у дошкільний навчальний заклад згідно електронної черги необхідно:

Соціально-гуманітарний відділ інформує про відкриття літнього  мовного  табору “Big Orange” в Солонянській СЗШ№1 (опорний заклад)

Соціально-гуманітарний відділ інформує про відкриття літнього мовного табору “Big Orange” в Солонянській СЗШ№1 (опорний заклад)

6 червня відкрив свої двері літній мовний табір “Big Orange”  КЗО «Солонянська СЗШ№1 І-ІІІ ступенів» (опорний заклад) Солонянської селищної ради Дніпропетровської області.

Соціально-гуманітарний відділ інформує про подарунок від ЮНІСЕФ

Соціально-гуманітарний відділ інформує про подарунок від ЮНІСЕФ

Сьогодення буяє соковитою зеленню, сповнюється дитячим сміхом і це нас радує. Більше народжується малюків, а це означає, що громада має перспективи. Збільшилась потреба у додаткових місцях у садочках. І саме  співпраця Солонянської селищної ради з Представництвом Дитячого фонду Організацій Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) дає змогу вирішити це питання. У проект «Садочок – простір, дружній до дитини», цієї міжнародної організації, включено КЗО НВК «Тритузнянська СЗШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» та Надіївський ДНЗ «Дюймовочка» Солонянської селищної ради, які мають таку потребу. У рамках цього проекту до Тритузнянського НВК від ЮНІСЕФ було надано обладнання для відкриття ще однієї групи у дошкільному відділенні цього закладу. 

Соціально-гуманітарний відділ інформує про відкриття літнього мовного табору в Солонянській СЗШ№2

Соціально-гуманітарний відділ інформує про відкриття літнього мовного табору в Солонянській СЗШ№2

Hello! Welcome to the summer camp! Сьогодні в Солонянській СЗШ №2 стартував мовний пришкільний табір, якого учні чекали ще з осені. Цього року команда школи пройшла конкурсний відбір до участі в міжнародному проекті мовних таборів GoCamp. Напрямком роботи визначено STEM (наука, технології, інженерія, математика). Тому за планами на наступні три тижні дітей чекає багато цікавих дослідів та різноманітних завдань. Лінійка-відкриття відбулася за участі учнів, педагогів, адміністрації школи та представників соціально-гуманітарного відділу.

Соціально-гуманітарний відділ інформує про звіт роботи КЗО «Солонянська СЗШ№1 І-ІІІ ступенів» (опорний заклад) за 2016-2017 навчальний рік

Соціально-гуманітарний відділ інформує про звіт роботи КЗО «Солонянська СЗШ№1 І-ІІІ ступенів» (опорний заклад) за 2016-2017 навчальний рік

Лише рік Солонянська СЗШ№1 діє як опорний заклад. Але вже має певні напрацювання та досягнення, перспективи для подальшого розвитку та вдосконалення. Про роботу КЗО «Солонянська СЗШ№1 І-ІІІ ступенів» (опорний заклад) за 2016-2017 н.р., його досягнення та плани на наступний рік читайте в суспільно-політичному тижневику «ВПЕРЕД» від 03 червня 2017 року №24-25 (9106-9107).

Соціально-гуманітарний відділ інформує про літнє оздоровлення  дітей закладів освіти Солонянської селищної ради в 2017 році

Соціально-гуманітарний відділ інформує про літнє оздоровлення дітей закладів освіти Солонянської селищної ради в 2017 році

Швидко спливає час... І знову літо. Ще один навчальний рік прямує до свого логічного завершення.  Головними пріоритетами виконавчого комітету Солонянської селищної ради, закладів освіти, педагогічних колективів, окрім навчання та виховання підростаючого покоління є спрямування роботи на оздоровлення та відпочинку учнів, дітей, які потребують особливої уваги, пільгових категорій, а саме: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів, дітей учасників бойових дій, постраждалих від аварії на ЧАЕС, талановитих та обдарованих дітей, лідерів учнівського самоврядування; контроль за зайнятістю учнів, що стоять на обліку в органах внутрішніх справ, виховуються в неблагополучних сім’ях і організація їх відпочинку та оздоровлення.

Відкрито новий ігровий майданчик у с.Кам'яне

Відкрито новий ігровий майданчик у с.Кам'яне

Перший день літа, зігрітий привітним сонечком, приправлений святковим настроєм та  веселою музикою, став знаменним для малюків села Кам’яне. У День захисту дітей у КЗО «Кам’янський ДНЗ «Топольок» Солонянської селищної ради було відкрито новий, сучасний ігровий майданчик і павільйон. Урочисте відкриття відбулось за участі селищного голови Копейка М.М., начальника соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Грекової І.В., сільського старости Ярошенка Ю.В.