Соціально-гуманітарний відділ інформує про засідання конкурсної комісії

Соціально-гуманітарний відділ інформує про засідання конкурсної комісії

30 червня 2017 року в сесійній залі Солонянської селищної ради відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади завідуючого Малозахаринського сільського клубу. До складу комісії ввійшли фахівці в галузі культури, представники громадськості та працівники виконавчого комітету Солонянської селищної ради. На засіданні була заслухана публічна презентація єдиного претендента на посаду - Курінного Олександра Олександровича. У своєму виступі він закцентував увагу на необхідності зміцнення матеріально-технічної бази закладів культури в сільській місцевості, а також поділився досвідом залучення молоді до культурно-масових заходів. За результатами таємного голосування комісія одноголосно визнала його переможцем конкурсу. Було прийнято рішення рекомендувати кандидатуру Курінного О.О. до затвердження на посаду виконуючого обов'язки завідуючого Малозахаринського сільського клубу.

Соціально-гуманітарний відділ інформує про завершення роботи пришкільних таборів відпочинку

Соціально-гуманітарний відділ інформує про завершення роботи пришкільних таборів відпочинку

23 червня завершили свою роботу пришкільні табори відпочинку при загальноосвітніх навчальних закладах Солонянської селищної ради. Упродовж трьох тижнів якісним, змістовним та цікавим відпочинком охоплено 256 учнів ЗНЗ, серед яких 131 – діти пільгових категорій. Цьогоріч фінансування пришкільних таборів збільшилося порівняно з минулим роком. На харчування дітей пільгових категорій з бюджету Солонянської селищної ради виділено 48 тис 750 грн: вартість дворазового харчування склала 25 грн на день. Протягом роботи пришкільних таборів для дітей було організовано цікаві та пізнавальні заняття, різноманітні квести, екскурсії та походи. У двох школах – Солонянській СЗШ №1 (опорний заклад) та Солонянській СЗШ №2, окрім відпочинкової зміни, працювали мовні пришкільні табори, де учні вдосконалювали свої знання та навички спілкування англійською мовою, виконували різноманітні творчі завдання з іноземної мови. До Солонянської СЗШ №2 на 1 тиждень роботи табору завітала іноземна волонтерка з Туреччини завдяки проекту GoCamp.

Соціально-гуманітарний відділ інформує про День Конституції в Солонянській громаді

Соціально-гуманітарний відділ інформує про День Конституції в Солонянській громаді

28 червня на вулицях Солоного активно та спортивно: близько сорока велосипедистів виїхали на патріотичний велопробіг до Дня Конституції. Започатковано таку спортивну традицію влітку 2016-го року в рамках молодіжного фестивалю Солонянщини Молодь-Фест. Цьогоріч ініціаторами заходу виступили ГО "Пліч-о-пліч", БФ "Сприяння захисту Солонянщини", ГО "Молодіжне об'єднання"Єдиний фронт". До участі у велопробігу долучилися також ГО "Фенікс", ГО "Спілка учасників АТО Солонянщини", ГО "Відродження". Воду для спортсменів забезпечили представники ГО "Перспектива-2015", які й самі взяли активну участь у велопробігу. 

Соціально-гуманітарний відділ інформує про результати засідання конкурсної комісії по призначенню директора КЗ фізичної культури і спорту

Соціально-гуманітарний відділ інформує про результати засідання конкурсної комісії по призначенню директора КЗ фізичної культури і спорту

19 червня 2017 року в сесійній залі Солонянської селищної ради відбулося засідання конкурсної комісії по призначенню директора КЗ фізичної культури і спорту Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». На засіданні були заслухані публічні презентації трьох претендентів на посаду директора спортцентру: Устіча В.М., Колдубовської Н.А. та Сухенка С.М. Окрім членів комісії, на конкурсі були присутні представники громадськості: голова ГО "Спілка учасників АТО Солонянського району" Гурський Р.М. та голова Ради школи опорного закладу Кіприч С.А.

Соціально-гуманітарний відділ вітає з перемогою!

Соціально-гуманітарний відділ вітає з перемогою!

Вітаємо з перемогою Пєсоцьку Катерину ученицю 8В класу КЗО "Солонянська СЗШ№1 І-ІІІ ступенів" (опорний заклад), яка зайняла ІІ місце в обласному конкурсі «STEM на ДНІПРІ» в номінації "Логотип з елементами Петриківського розпису" та отримала подарунковий сертифікат на відвідування Музею науки. Окрема подяка учителям закладу - Новік Дар'ї Сергіївні та Черненко Альоні  Леонідівні  за супровід та підготовку учениці до участі в конкурсі!