Відбулося засідання адміністративної комісії

Вчора, 13 квітня 2021 року, під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Володимира Оберемка відбулося чергове засідання адміністративної комісії.

До уваги! Шановні мешканці громади!

Відділ обслуговування громадян № 6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області повідомляє, що  22 квітня 2021 року з 09-00 до 10-00 за телефоном 073 432 82 78 відбудеться «Пряма телефонна гаряча лінія». На питання відповідатиме заступник начальника сервісного центру Петрук Лариса Володимирівна.

Декілька питань про пробацію

Мета пробації полягає в тому, щоб громадяни відчули зміни на собі від реформи, яка відбулася з прийняттям Закону «Про пробацію». Персонал пробації наразі забезпечують повернення людини, яка вчинила правопорушення, до суспільства.

Чистота навколишнього середовища залежить від кожного з нас

День довкілля відзначається в Україні  щорічно з 1998 року у третю суботу квітня. Цього дня люди в різних куточках країни проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, благоустрою населених пунктів тощо. Прогресивна світова спільнота  закликає уважно обдумати дії та кроки, які кожен з нас має зробити в напрямі збереження та відновлення довкілля, визначити роль кожного жителя у збереженні нашої планети, її екосистем і ресурсів.

Відбулось чергове засіданні комісії з питань захисту прав дитини

Комісія з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Солонянської селищної ради працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту та соціальний захист.

Проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля»

Проведення навесні щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища, адже всі ми хочемо жити в місці, де ошатні будинки, чисті й затишні вулиці, доглянуті пам’ятники, квітучі сади, впорядковані зелені зони.