Дбати про благоустрій населених пунктів стало доброю традицією Солонянської громади

Дбати про благоустрій населених пунктів стало доброю традицією Солонянської громади

 Турбота про чистоту і благоустрій наших населених пунктів – справа кожного мешканця. Адже впорядковані вулиці, парки і сквери позитивно впливають на настрій, віддзеркалюють моральне обличчя селища і кожного його жителя. Проблема вивозу та утилізації побутових відходів актуальна для всієї нашої громади. Розуміючи це, всі без винятку населені пункти зайнялись впорядкуванням своїх територій.

Триває процес розробки Стратегії розвитку громади

Триває процес розробки Стратегії розвитку громади

Сьогодні, 16 квітня 2021 року, в приміщенні Солонянської селищної ради відбулося друге засідання робочої групи по розробці стратегії розвитку громади за участю експерта з розробки Стратегії розвитку Програми “U-LEAD з Європою” Дениса Абрамова. Після першого організаційного засідання, яке пройшло у січні, робоча група працювала над збором даних для соціально-економічного аналізу громади, який дозволив охарактеризувати основні економічні показники, роботу галузей освіти, медицини, культури, житлово-комунального-господарства, інфраструктуру та потенціал громади. Дякуємо всім жителям нашої громади, які приєднались до процесу розробки Стратегії розвитку та присвятили свій час на заповнення анкет. Завдяки зібраним даним члени робочої групи презентували актуальні результати соціологічного дослідження.

Відбулося засідання адміністративної комісії

Відбулося засідання адміністративної комісії

Вчора, 13 квітня 2021 року, під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Володимира Оберемка відбулося чергове засідання адміністративної комісії.

До уваги! Шановні мешканці громади!

До уваги! Шановні мешканці громади!

Відділ обслуговування громадян № 6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області повідомляє, що  22 квітня 2021 року з 09-00 до 10-00 за телефоном 073 432 82 78 відбудеться «Пряма телефонна гаряча лінія». На питання відповідатиме заступник начальника сервісного центру Петрук Лариса Володимирівна.

Декілька питань про пробацію

Декілька питань про пробацію

Мета пробації полягає в тому, щоб громадяни відчули зміни на собі від реформи, яка відбулася з прийняттям Закону «Про пробацію». Персонал пробації наразі забезпечують повернення людини, яка вчинила правопорушення, до суспільства.