Фото без описуДень довкілля відзначається в Україні  щорічно з 1998 року у третю суботу квітня. Цього дня люди в різних куточках країни проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, благоустрою населених пунктів тощо. Прогресивна світова спільнота  закликає уважно обдумати дії та кроки, які кожен з нас має зробити в напрямі збереження та відновлення довкілля, визначити роль кожного жителя у збереженні нашої планети, її екосистем і ресурсів.

Наша громада також орієнтується на цю істину. Із турботою про довкілля, жителі нашої громади організовувались  та прибирали території своїх сіл. Долучилось багато мешканців різноманітних населених пунктів старостинських округів громади та працівники апарату виконавчого комітету Солонянської селищної ради. В ході прибирання було проведено розчистку території громади від сухих гілок, кущів, різноманітного сміття, приведення до ладу прибудинкових територій. Зелені зони очищено від торішнього листя.

Висловлюємо щиру подяку всім за участь в проведених заходах, за турботу про довкілля та комфорт усіх мешканців громади! Це дійсно гарний приклад для наслідування майбутнім поколінням.

Закликаємо усіх жителів громади бути сумлінними та не засмічувати природу. Дбаймо разом про благоустрій та навколишнє середовище  не тільки у День довкілля, а щодня! Бережімо матінку-природу!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису