В Солонянській громаді тривають заходи з благоустрою

В Солонянській громаді тривають заходи з благоустрою

Жителі Солонянської громади продовжують активно займатися благоустроєм територій населених пунктів. Внаслідок дружної клопіткої роботи з наведення чистоти мешканцями сіл громади було прибрано території старостинських округів, зроблено обрізку та вирубку старих дерев, впорядковано клумби, проведено побілку дерев.

Тривають робочі поїздки керівництва нашої громади до старостинських округів

Тривають робочі поїздки керівництва нашої громади до старостинських округів

Днями селищний голова Михайло Копейко разом із першим заступником Іриною Грековою відвідали с. Маяк Привільнянського старостинського округу. Зустрілися із депутатами селищної ради Олександром Коржом та Дмитром Коржом та мешканцями округу. У ході діалогу обговорили нагальні проблемні питання та шляхи їх вирішення. Також відвідали Сурсько-Михайлівський старостинських округ. Поспілкувались із старостою Володимиром Сокуром, директоркою школи Наталією Абажей та завідуючою закладу дошкільної освіти "Фіалочка" Анною Лашиною. В ході зустрічі обговорили проблемні та важливі питання закладів освіти. Визначили пріоритетні напрямки по створенню належних умов перебування та сприятливого освітнього середовища для малечі та школярів. Очільники громади завжди відкриті до конструктивного діалогу та спільного вирішення проблемних питань.

Для шкіл громади придбано мотокоси

Для шкіл громади придбано мотокоси

 З настанням тепла пришкільні території досить часто необхідно очищати від заростей і трави. Для полегшення та прискорення цієї справи, а також з метою забезпечення благоустрою території закладів освіти Солонянської селищної ради придбано мотокоси та запасні частини до них. Загалом на це з місцевого бюджету витрачено кошти в сумі 29 608 грн. Нове придбання дозволить легко та швидко скошувати траву.

Відбулось засідання земельної комісії

Відбулось засідання земельної комісії

Члени постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища Солонянської селищної ради 20 квітня 2021 року ініціювали додаткове засідання комісії з метою досконалого та ретельного  вивчення проєктів рішень, які виносяться на розгляд сесії Солонянської селищної ради. Під час засідання комісією було  розглянуто ряд питань, які стосувалися відведення земельних ділянок, затвердження проектів та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність, поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки тощо. В рамках підготовки до 9 сесії Солонянської селищної ради члени постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища зустрінуться ще раз, а онлайн –трансляцію сьогоднішньої зустрічі можна переглянути на сайті громади або за лінком https://cutt.ly/svO5Mtq

Результати конкурсу на заміщення вакантної посади

Результати конкурсу на заміщення вакантної посади

16 квітня в приміщенні Солонянської селищної ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Орльонок» Солонянської селищної ради». Для участі в конкурсі було подано документи від двох кандидатів. Конкурсний відбір проходив у 2 етапи: співбесіда з претендентом та його публічна презентація Програми та Стратегії розвитку закладу оздоровлення та відпочинку на 1 рік та на 3 роки відповідно. За результатами конкурсу та відповідно до рішення конкурсної комісії найбільшу кількість балів набрала Віра Сергіївна Соболевська, яку і визнано переможницею конкурсу. Вітаємо Віру Сергіївну з перемогою в конкурсі. Бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Нехай професійна діяльність на вкрай відповідальній посаді буде щедрою на ідеї, відкриття, мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть реалізувати поставлені завдання й здійснити задумані плани.

Про спортивні вихідні Солонянської громади

Про спортивні вихідні Солонянської громади

У суботу, 17 квітня, спортивний клуб «Солоне» прийняв участь у футбольному турнірі «Пульс», який відбувся у парку Молоді в м. Дніпро. Ігри проходили динамічно, насичено та професійно. Наші хлопці отримали одну перемогу та одну поразку від лідера. Радіємо таким результатам разом!