19 червня 2017 року в сесійній залі Солонянської селищної ради відбулося засідання конкурсної комісії по призначенню директора КЗ фізичної культури і спорту Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». На засіданні були заслухані публічні презентації трьох претендентів на посаду директора спортцентру: Устіча В.М., Колдубовської Н.А. та Сухенка С.М. Окрім членів комісії, на конкурсі були присутні представники громадськості: голова ГО "Спілка учасників АТО Солонянського району" Гурський Р.М. та голова Ради школи опорного закладу Кіприч С.А.



За результатами таємного голосування переможцем конкурсу визнано Сухенка С.М., за якого було віддано 7 із 9-ти голосів. Комісією прийнято рішення про винесення кандидатури Сухенка С.М. на затвердження чергової сесії Солонянської селищної ради. 
У подальшому заплановано розробити кошторис новоствореного комунального закладу та скоординувати роботу інструкторів за місцем проживання.
Сподіваємося, спортивна галузь Солонянської селищної ради стане черговою практикою позитивного досвіду громади та наповниться історіями успіхів і досягнень наших спортсменів!