Фото без описуУ суботу, 17 квітня, спортивний клуб «Солоне» прийняв участь у футбольному турнірі «Пульс», який відбувся у парку Молоді в м. Дніпро. Ігри проходили динамічно, насичено та професійно. Наші хлопці отримали одну перемогу та одну поразку від лідера. Радіємо таким результатам разом!


Вперше у спортивній залі Солонянської СЗШ І-ІІІ ступеня (опорний заклад) вихованці "Дитячо-юнацької спортивної школи" клубу "Золотий Лотос" Taekwon-do Chan Hun ITF прийняли участь в першому етапі суддівських курсів! В результаті 11 спортсменів отримали ID картки та сертифікати суддів на 2021 рік, а 9 спортсменів - сертифікати про те, що вони прослухали курс та ознайомились з правилами суддівства за напрямком спаринг та туль ITF. Пишаємось нашими спортсменами та висловлюємо слова подяки команді тренерів, які надихають, спонукають та підтримують!


Перші кроки на шляху до успіху зроблені і для вихованців «ДЮСШ» нашої громади із секції настільного тенісу. 15-18 квітня в місті Нікополь наші спортсмени під керівництвом тренера-викладача Олександра Москаленка прийняли участь у Х Всеукраїнському юнацькому турнірі "Нікопольська ВЕСНА 2021». Діти вікової категорії 2008-2009 р.н. боролись за призові місця та продемонстрували гарну підготовку та велике бажання перемогти. І хоч перемогу ще не здобуто, але ми точно впевнені, що призові місця попереду!


18 квітня стартував футбольний сезон нашої громади. Свою силу духу і жагу до перемоги продемонстрували спортсмени у боротьбі за кубок «Юбкіна». Нагадаємо, що саме з нього традиційно розпочинаються змагання. Справжні спортивні баталії проходили у матчах між командами Солонянської, Святовасилівської та Новопокровської територіальних громад!

Маємо наступні результати:

1. ОЛІМПІК - с. Аполлонівка

2. МЕРКУРІЙ - с. Миропіль

3. ДНІПРО - с. Башмачка

4. ТРОЯ - с. Тритузне

5. СТАРТ - с. Новопокровка

6. ТОРПЕДО - с. Святовасилівка

Глядачі побачили азарт, відчайдушну боротьбу, майстерно проведені комбінації та гарно забиті голи. В наступний тур пройшли команди МЕРКУРІЙ, ДНІПРО, СТАРТ та ТРОЯ. Бажаємо нашим футболістам точних пасів та впевнених перемог!


18 квітня у рамках чемпіонату області другої ліги футбольна команда «ТЕМП» на садіоні «Колос» приймала лідер нашої групи Дніпровську команду «МЕТЕОР». Велась напружена боротьба, яка змусила хвилюватись не одного вболівальника, адже було чимало захоплюючих та інтегруючих моментів. Результат матчу 1:1. Рухаймось далі!


18 квітня на знак пошани за домовленістю з іншими ветеранськими командами області в Солоному був проведений турнір з міні-футболу пам’яті Олександра Бісіна, який зробив неосяжний внесок, щоб команда «Темп-Ветерани» відбулась як така. У цьому заході прийняли участь наступні команди: «Ветеран-Венеція» (м. Новомосковськ), «Ветеран» (Петриківка), «Оріль» (Царичанка) та господарі «Темп-Ветерани». Своєю грою ветерани вшанували світлу пам'ять передчасно померлого О.Бісіна та продемонстрували видовищну гру. За домовленістю переможців не визначали.

 

Безсумнівно, що кожна перемога, кожна участь у змаганні - це поєднання титанічної сили, таланту та знань як спортсменів, так і їх тренерів! Пишаємось вами та бажаємо сил та наснаги для подальших спортивних звершень!