Співробітники служби порятунку врятували коня, який впав у яму

Співробітники служби порятунку врятували коня, який впав у яму

30-го квітня о 19:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Центральній села Тритузне, кінь впав у яму. До місця виклику було направлено чергове відділення 58-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Завдяки злагодженій співпраці 4 рятувальників та мешканців села тварину врятували.  Техніку для порятунку коня надав керівник СФГ «Альфа» Демчук Василь Адамович, а допомагав витягти тварину тракторист Білоус Роман Іванович.

Селищний голова від імені мешканців громади та депутатського корпусу подякував нотаріусу Аллі Миколаївні Супруненко

Селищний голова від імені мешканців громади та депутатського корпусу подякував нотаріусу Аллі Миколаївні Супруненко

Селищний голова від імені мешканців громади та депутатського корпусу подякував Аллі Миколаївні Супруненко, яка 29  років очолювала Державну нотаріальну контору Солонянського району! Висловив слова вдячності за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток району та наповнення місцевого бюджету!  Високий професіоналізм Алли Миколаївни оцінено також і на державному рівні! Історія її успішної діяльності занесена до книги «Золотий фонд нації».

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! ЗМІНИ В  ПОРЯДКУ ВИПЛАТИ ПЕНСІЙ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! ЗМІНИ В ПОРЯДКУ ВИПЛАТИ ПЕНСІЙ

Відділ обслуговування громадян № 6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області інформує, що Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.

Подяка детутам-волонтерам

Подяка детутам-волонтерам

Сьогодні у ході засідання 9 сесії Солонянської селищної ради подяками Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО за неодноразову співпрацю та проявлену волонтерську ініціативу, а також особистий внесок у розбудову боєздатності української армії та окремих підрозділів, яка знаходяться у зоні проведення Антитерористичної операції ООС, були нагороджені депутати Солонянської селищної ради Олександр Корж, Дмитро Корж та Юрій Сміюха. Низький уклін вам за підтримку і допомогу нашим військовим своєю енергією і добрими справами. Хай Бог посилає своє благословіння на Ваші добрі діла! Від усього серця бажаємо здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

Відбулось засідання IX сесії Солонянської селищної ради

Відбулось засідання IX сесії Солонянської селищної ради

Сьогодні, 30 квітня 2021 року, під головуванням селищного голови Михайла Копейко відбулось засідання IX сесії Солонянської селищної ради. У роботі сесії взяли участь 24 депутати, на розгляд було винесено 41 питання порядку денного. Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних комісій. Саме тому, сьогодні майже всі рішення були одноголосно схваленні депутатами.

Облаштовано зупинку громадського транспорту

Облаштовано зупинку громадського транспорту

Маємо гарну новину! За кошти місцевого бюджету для жителів с.Звонецьке Микільського старостинського округу облаштовано зупинку громадського транспорту. Тепер очікувати прибуття автобуса стане більш зручним, комфортним і, саме головне, - безпечним.

За участю селищного голови та першого заступника відбулася нарада керівників ЗЗСО

За участю селищного голови та першого заступника відбулася нарада керівників ЗЗСО

29 квітня 2021 року в конференц-залі відділу освіти виконавчого комітету Солонянської селищної ради, за участю селищного голови Михайла Копейко та першого заступника голови Ірини Грекової, відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти.

Увага! Шахраї!

Увага! Шахраї!

Управлінням з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі - ГУ ДПС) фіксуються спроби телефонного психологічного тиску шахраїв на представників підприємницької діяльності з метою отримання грошових коштів.