Фото без описуДнями селищний голова Михайло Копейко разом із першим заступником Іриною Грековою відвідали с. Маяк Привільнянського старостинського округу. Зустрілися із депутатами селищної ради Олександром Коржом та Дмитром Коржом та мешканцями округу. У ході діалогу обговорили нагальні проблемні питання та шляхи їх вирішення. Також відвідали Сурсько-Михайлівський старостинських округ. Поспілкувались із старостою Володимиром Сокуром, директоркою школи Наталією Абажей та завідуючою закладу дошкільної освіти "Фіалочка" Анною Лашиною. В ході зустрічі обговорили проблемні та важливі питання закладів освіти. Визначили пріоритетні напрямки по створенню належних умов перебування та сприятливого освітнього середовища для малечі та школярів. Очільники громади завжди відкриті до конструктивного діалогу та спільного вирішення проблемних питань.

16 квітня 2021 року селищний голова Михайло Копейко разом із заступником з питань діяльності виконавчих органів Едвардом Штогріним зустрілись із мешканцями Військового старостинського округу. Обговорили нагальні питання та проблеми. Окремо зупинили свою увагу на питанні експлуатації та технічного обслуговування водопостачання. Також окремо поспілкувались із жителями с. Вовніги, які акцентували увагу на стані доріг та питанні води. В результаті усі озвучені питання взято на контроль та надано відповідні доручення. Також керівництво громади домовились продовжити спілкування із жителями Військового старостинського округу у заданому форматі.

Подібні візити на території громади допомагають селищному голові тримати руку на пульсі й з вуст мешканців дізнаватися про проблеми і питання, які необхідно вирішувати спільно. Адже Солонянська селищна рада всебічно готова сприяти підвищенню рівня комфорту проживання мешканців.