Безоплатний курс для держслужбовців із цифровізації та відкритих даних. Реєструйтеся на Digitalize Ukraine’s Future

На курсі дізнаєтеся більше про цифрову трансформацію та управління відкритими даними. Навчальна програма знадобиться для СDTO держорганів, держслужбовців категорії «А», а також для керівників та спеціалістів, які відповідають за розвиток відкритих даних і цифрову трансформацію у своїй установі.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 24 та 25 серпня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Солонянської громади.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 23 січня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Солонянської громади.

Солонянську громаду відібрано до участі в проєкті “Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей” що реалізується Центром інноваційної освіти «Про.Світ»

Безпека належить до базових людських потреб і є потребою дефіциту. Це означає, що доки людина не почувається безпечно, вона не може належним чином дбати про потреби вищого порядку — соціальні та духовні.

Обмін лампочок розширюється. Послуга тепер доступна для ОСББ, соціальних установ та закладів культури

Від старту послуги в Дії українці обміняли вже 20+ мільйонів старих ламп. Масштабуємо програму — тепер обмін лампочок доступний для органів соцзахисту, ОСББ, бібліотек та музеїв, спортивних організацій тощо.

Вчора до нашої громади із робочим візитом завітав начальник Дніпровської районної військової адміністрації Юрій Яндульський

Разом із селищним головою Михайлом Копейко обговорили питання належного облаштування об’єктів захисних споруд цивільного захисту та їх готовності до використання. Особливу увагу приділили необхідності цілодобового безперешкодного доступу до укриттів для всіх категорій населення.