Внесено зміни до Порядку надання одноразової матеріальної грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції

Постановою КМУ від 08 серпня 2023 р. внесено зміни до Порядку надання одноразової матеріальної грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 червня 2023 р. № 626 “Деякі питання надання матеріальної грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції”.

Безоплатні пологи: що саме гарантує держава, - пояснює МОЗ

Щороку в Україні народжують близько 200 тисяч жінок і важливо, щоб кожна з них, а також новонароджені, отримували кваліфіковану та якісну медичну допомогу. З початку року вже 107,5 тисяч жінок звернулися за медичною допомогою при пологах за Програмою медгарантій. Загалом 306 лікарень та пологових будинків уклали договори з Національною службою здоров’я на надання послуги «Медична допомога при пологах». А сума укладених договорів на пакет «Медична допомога при пологах» – понад 2,86 млрд грн.

Про організацію заходів, пов’язаних із проведенням обстеження стану об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту на території Солонянської громади

На виконання протоколу Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 01.08.2023 № 44, розпорядження голови Дніпровської районної військової адміністрації від 07.08.2023 № 393/0/534-2 “Про організацію заходів, пов’язаних з проведенням перевірки стану готовності захисних споруд цивільного захисту”, розпорядження селищного голови від 24.08.2023 № 145 “Про організацію заходів, пов’язаних з проведенням обстеження стану об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту на території Солонянської селищної територіальної громади”

На території Солонянської громади почала функціонувати друга патронатна сім’я

Одним із пріоритетних завдань держави є соціальний захист дітей, створення сприятливих умов для їхнього фізичного, інтелектуального та духовного розвитку, майбутньої повноцінної життєдіяльності.