З 1 серпня 2023 року Держпраці розпочала інформаційну компанію «Виходь на світло!»

Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 5 та 6 серпня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Солонянської громади.

Понад 2 тисячі немовлят Дніпропетровщини безоплатно отримали неонатальну допомогу

Понад дві тисячі немовлят Дніпропетровщини безоплатно отримали медичну допомогу в складних неонатальних випадках. Допомога немовлятам, які народилися передчасно або мають складну патологію, є безоплатною. Це пріоритетна послуга в Програмі медичних гарантій, яка оплачується за одним із найвищих тарифів та надається в межах пакета «Медична допомога новонародженим у складних неонатальних випадках».

Як громаді отримати грант на власний проєкт? Міністерство цифрової трансформації запрошує на онлайн-захід

Постійно бачите новини про грантові програми та хочете дізнатися, як успішно залучити їх до свого проєкту? Проводимо захід з експерткою зі стратегічного збору коштів Світланою Олєйніковою, щоб розповісти, як громаді отримати грант.

оголошення

Оголошення про проведення електронного аукціону щодо оренди нерухомого майна комунальної власності

Оголошення про проведення електронного аукціону щодо оренди нерухомого майна комунальної власності Солонянської селищної ради, а саме приміщення (№ 1-6 згідно технічного паспорта) в будівлі фельдшерського пункту, загальною площею 25,6 кв.м. за адресою: с. Письмечеве, вул. Бригадна, буд. 25 а, який відбудеться 10.08.2023 року.