МОЗ відповідає на одне із найпоширеніших запитань «гарячої лінії»: Як знайти адреси та контакти МСЕК в кожній області?  

Міністерство охорони здоров'я нагадує, що на період дії воєнного стану процедура проведення медико-соціальної експертизи спрощена. Зокрема, медико-соціальна експертна комісія (далі – МСЕК) здійснює свої функції за принципом екстериторіальності. Тобто людина може пройти медико-соціальну експертизу незалежно від місця реєстрації, а за місцем фактичного перебування особи. Крім того, якщо пацієнт не має змоги особисто прийти на огляд МСЕК, рішення приймається заочно на підставі направлення лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я.

Цифровізуємо будівництво. У ЄДЕССБ доступний електронний кабінет виробника будпродукції

У Міністерстві цифрової трансформації повідомили, що відтепер можна самостійно скласти декларацію показників будівельної продукції на порталі Єдиної державної електронної системи будівництва. Це дозволить у подальшому надавати ці товари на ринок — без поїздок до держорганів і паперів.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 11 серпня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Солонянської громади.

8 серпня відзначають своє професійне свято війська зв’язку Збройних Сил України

Шановні воїни-зв’язківці, працівники та ветерани військ зв’язку, щиро вітаємо вас з професійним святом! Бажаємо міцного здоров'я та стійкого морального духу, впевнених сил і бадьорої енергії, великих перемог над противником і величезних досягнень в житті!