Разом із селищним головою Михайлом Копейко обговорили питання належного облаштування об’єктів захисних споруд цивільного захисту та їх готовності до використання. Особливу увагу приділили необхідності цілодобового безперешкодного доступу до укриттів для всіх категорій населення.

Обговорили питання організації підтримки ВПО, адже в нашій громаді проживає близько двох тисяч внутрішньо переміщених осіб. Відвідав Юрій Олександрович і наш Центр активності громадян - сучасний простір для зустрічей та креативних подій для мешканців Солонянської громади.

Очільник районної адміністрації долучився до розгляду питання реалізації проєкту Алеї пам'яті загиблим захисникам України, адже ми не маємо права забувати про їхній подвиг. Низький уклін та світла пам’ять кожному захиснику.

Обговорили існуючі проблемні питання громади та домовилися про подальшу співпрацю. Адже активна взаємодія органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування є запорукою оперативної реакції на найактуальніші для кожної громади виклики.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису