Дніпровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській  області рекомендує : «Як забезпечити якісне та безпечне харчування у закладах освіти під час воєнного стану»

В наслідок терористичних російських ракетних обстрілів інфраструктура України зазнає чималі пошкодження, що спричиняє відсутність електроенергії або віялові відключення систем електропостачання. І наразі актуальним постає питання зберігання харчових продуктів та продовольчої сировини вдома, в організованих дитячих колективах, на харчопереробних підприємствах, у закладах громадського харчування, підприємствах гуртової та роздрібної продовольчої торгівлі

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 17 серпня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Солонянської громади.

бізнесу

Українські підприємці влітку 2023 року отримають три хвилі грантів від ЄС та Німеччини

У липні та серпні 2023 Європейський Союз та Уряд Німеччини через програму міжнародної співпраці EU4Business оголосили три хвилі грантів для мікро, малого і середнього бізнесу. У кожного грантового конкурсу – відмінні вимоги до підприємств та різне цільове призначення. 

Восени 1+1 Media School запускає курс «Журналістика висвітлення воєнних дій»

Восени 1+1 Media School запускає курс «Журналістика висвітлення воєнних дій», 70% якого складатимуть практичні заняття. Учасників навчатимуть ведучі та практики каналу 1+1, а також медіаексперти з громадського сектору, зокрема від Український інститут медіа та комунікації.

Тривають аварійно-відновлювальні роботи по оновленню мережі вуличного освітлення в Солонянській громаді

В рамках поточного ремонту мережі вуличного освітлення в Солонянській громаді проведено профілактичне обслуговування повітряних ліній зовнішнього освітлення. Замінено світильники зовнішнього освітлення з люмінісцентними лампами.

актуально для ВПО

Мінсоцполітики України дає відповідь на запитання щодо виплат ВПО

У рубриці «Відповідаємо» Міністерство соціальної політики України дає відповіді на питання, які ви ставите в коментарях. Отримали питання щодо того, чому ВПО не отримують виплати на проживання з 5-го числа, чи є затримка?

Графік засідань постійних комісій в рамках підготовки до 33 сесії Солонянської селищної ради

В рамках підготовки до 33 сесії Солонянської селищної ради, завтра відбудеться засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та охорони навколишього природного середовища.