Фото без описуРозпочався набір груп у Солонянський ДНЗ «Золотий півник».Цього року до закладу буде зараховано 3 групи: 2 ясельні (для вікової категорії від 2 до 3 років) у кількості 55 дітей та 1 група – від 3 до 4 років – 28 дітей. Соціально-гуманітарним відділом виконавчого комітету Солонянської селищної ради розпочато видачу направлень у групу дітям вікової категорії від 3 до 4 років, яка почне свою роботу з 19 червня 2017 року. 
Набір дітей і видача направлень згідно електронної чергиСолонянського ДНЗ «Золотий півник» для дітей вікової категорії від 2 до 3 років для двох ясельних груп пройде у два етапи: 
І – з 03 липня 2017 р. – 25 дітей, 
ІІ – з 01 вересня 2017 р. ( у зв’язку з ремонтом додаткової групової кімнати) – 30 дітей.
Нагадуємо, що для зарахування дитини у дошкільний навчальний заклад згідно електронної черги необхідно:



1. Після телефонного дзвінка до вас спеціаліста соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Солонянської селищної ради необхідно прийти і отримати направлення.
2. Пройти медогляд дитини (Медична картка про стан здоров’я дитини (ф. №026/о) та довідка дільничного лікаря про епідеміологічне оточення).
3. Надати ці документи до ДНЗ.

За всіма роз’ясненнями та уточненнями звертатись до завідуючої ДНЗ та соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Солонянської селищної ради спеціаліста відділу  Баховської О.Й. особисто чи за телефоном 3-04-12.