Фото без описуHello! Welcome to the summer camp!
Сьогодні в Солонянській СЗШ №2 стартував мовний пришкільний табір, якого учні чекали ще з осені. Цього року команда школи пройшла конкурсний відбір до участі в міжнародному проекті мовних таборів GoCamp. Напрямком роботи визначено STEM (наука, технології, інженерія, математика). Тому за планами на наступні три тижні дітей чекає багато цікавих дослідів та різноманітних завдань.
Лінійка-відкриття відбулася за участі учнів, педагогів, адміністрації школи та представників соціально-гуманітарного відділу.


Провели свято діти для дітей - учні-старшокласники з учителями організували цікаву квест-подорож до країни іноземної мови. Завітали до учасників табору і чарівні герої - Гаррі Поттер, вчитель з Гогвардсу Міневра Макгоннегел, а також звичні нам персонажі Мальвіна, Буратіно та Чарівник-астроном. Усі вони спонукали дітей вивчати іноземну мову в ігрофій формі: співали англійських пісень, танцювали та вивчали скоромовки. Найголовнішим завданням учасників свята було віднайти ключик від чарівної кімнати в Академії літнього чародійства. Цією кімнатою став кабінет іноземної мови, про наповнення якого завчасно подбала селищна рада: у класі повністю оновлено всі парти зі стільцями, дошка та стелажі.Солонянська селищна рада підтримує важливість формування навичок ХХІ століття та набуття мовних компетентностей у дітей, тому для облаштування кабінету іноземної мови до відкриття мовного табору було виділено з місцевого бюджету 28 тис грн.Тож бажаємо нашим юним знавцям англійської мови з користю провести час в оновленому та затишному кабінеті, оволодіваючи навичками спілкування англійською. Вже наступного тижня ми чекаємо приїзду іноземного волонтера, а поки що - ігри, розваги, досліди, творчість... і усе це англійською мовою!
Let's speak English!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису