Одним із пріоритетних завдань держави є соціальний захист дітей, створення сприятливих умов для їхнього фізичного, інтелектуального та духовного розвитку, майбутньої повноцінної життєдіяльності.

У нашій громаді створено вже другу сім’ю патронатного вихователя - Лялі Євтушенко, в яку влаштовано двоє малолітніх дітей. Кандидати успішно пройшли навчання та отримали рекомендації щодо готовності надавати послугу патронату над дитиною, щоб допомагати дітям та їхнім родинам, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Що це дасть дитини? Забезпечить дитині, яка опинилася у складних життєвих обставинах турботу, родинне тепло й піклування, поки її батьки не подолають складні обставини.

За час перебування дітей у сім’ї патронатного вихователя батьки повинні вирішити проблеми, з якими вони зіштовхнулися, отримати комплекс соціальних послуг, що загалом сприятиме підвищенню батьківського потенціалу.

Бажаємо новоутвореній патронатній сім’ї здоров’я, добробуту, наснаги, добробуту та позитивних емоцій від дітей. Діткам успіхів у навчанні, нехай дитячі очі сяють від щастя.

Фото без опису