Військовий ПДФО: розрахунки й аргументи від Асоціації міст України

Податок на доходи військовослужбовців став майже такою самою гострою темою програм і дискусій у ЗМІ та соціальних мережах, як і розмір їхнього грошового забезпечення. Щоправда, питання цього податку перевело напрям дискусії з Центру на громади, — ті начебто не допомагають чи недостатньо допомагають ЗСУ.

Дніпропетровськгаз: як передавати показання та сплачувати за послуги розподілу газу

У зв’язку з переходом АТ «Дніпропетровськгаз» під державне управління Групи Нафтогаз, сервіси для передачі показань приладів обліку газу та оплати за розподіл дещо змінилися. Прес-служба АТ «Дніпропетровськгаз» відповідає на всі актуальні запитання та роз’яснює клієнтам важливу інформацію.

Відбувся Відкритий кубок з волейболу приурочений Дню фізичної культури і спорту

2 вересня в спортивній залі Солонянського ліцею відбувся Відкритий кубок з волейболу приурочений Дню фізичної культури і спорту. Організатором Відкритого кубку став комунальний заклад «Лідер».

Щодо реєстрації РРО/ПРРО в контролюючих органах - інформує Державна податкова служба України

Державна податкова служба України інформує, що у серпні 2023 року 15,8 тис. суб’єктів господарювання (1,2 тис. юридичних осіб та 14,6 тис. ФОП), на яких поширюється дія Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», зареєстрували у контролюючих органах 23,9 тис. РРО/ПРРО, з яких 4,7 тис. РРО та 19,2 тис. ПРРО.

МОЗ пояснює: Як знайти адреси та контакти МСЕК

МОЗ нагадує, що на період дії воєнного стану процедура проведення медико-соціальної експертизи спрощена. Зокрема, медико-соціальна експертна комісія (далі – МСЕК) здійснює свої функції за принципом екстериторіальності. Інакше кажучи, людина може пройти медико-соціальну експертизу незалежно від місця реєстрації, а за місцем фактичного перебування особи. Крім того, якщо пацієнт не має змоги особисто прийти на огляд МСЕК, рішення ухвалюється заочно на підставі направлення лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я.

2 вересня відзначила свій День народження Наталія Григорівна Нестерук

2 вересня відзначила свій День народження завідувачка Кам'янського садочка - Наталія Григорівна Нестерук. Щиро вітаємо іменнинцю та бажаємо міцного здоров'я, впевненості у завтрашньому дні та омріяної Перемоги!