Запрошуємо активних громадян на стратегічну зустріч задля розвитку та підтримки Центру активності громадян

Центр активності громадян – це відкритий майданчик з організації та проведення різноманітних громадських заходів, як то семінари, збори, навчання, вокршопи, круглі столи, презентації, зустрічі, б’юті-вечори тощо. Наш Центр відкритий для громадських організацій, ініціативних груп та усіх активних мешканців громади.

Послуги у сфері зайнятості на Гіді

Хочете отримати державну підтримку або допомогу в пошуку роботи? Шукайте, де отримати послуги, на Гіді з державних послуг, а не на мапах. На платформі розміщена покрокова інструкція, як отримати допомогу у зв’язку з безробіттям

Квитанції за розподіл газу вже в Особистих кабінетах споживачів Дніпропетровщини

Клієнти АТ «Дніпропетровськгаз» вже можуть завантажити рахунки за розподіл блакитного палива в особистому кабінеті 104.ua та здійснити оплату онлайн. Електронна квитанція має той же вигляд і містить інформацію, аналогічну друкованій. Її можна зберегти на комп’ютері або телефоні, переглядати без підключення до Інтернету, в разі потреби завантажити та роздрукувати.

актуально для ВПО

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб та членів Ради ВПО при Солонянській селищній раді на вебінар за темою: «Підтримка гендерного підходу в Радах ВПО»

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб та членів Ради ВПО при Солонянській селищній раді на вебінар за темою «Підтримка гендерного підходу в Радах ВПО»

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 14 липня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Солонянської громади.