ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 2 липня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Солонянської громади.

Стартував навчальний тренінг для тренерів з інформування «Навчання ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами"

Сьогодні для 16 представників Солонянської громади стартував навчальний тренінг для тренерів з інформування «Навчання ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами (EORE) та з підготовки до конфлікту й захисту», за стандартами, який провели фахівці Міжнародної організації Handicap International - Humanity & Inclusion для подальшого поширення інформації щодо безпечної поведінки у громаді.

Жіноча освітня онлайн-академія «Мрій та Досягай» від ООН Жінки та Impact Force допоможе відкрити бізнес чи знайти роботу

З початку 2023 року кожен другий бізнес в Україні відкривають жінки, як свідчить аналіз сервісу Опендатабот. Жінки відіграватимуть важливу роль у відновленні економіки післявоєнної України. Саме тому навчити їх підприємницьких та цифрових навичок — ключовий інструмент для досягнення успіху.

Відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку загиблих Героїв

28 червня Україна відзначає День Конституції. Цього дня ми вшановуємо головний закон нашої країни, який гарантує права та свободи українців, закріплює наші обов'язки перед державою та визначає наш шлях як країни.

Вітаємо з Днем Конституції України – Днем основного закону держави!

В наш час це свято набуло нового сенсу. Вже два роки поспіль ми зустрічаємо цей день у боротьбі з підступним ворогом за право жити в суверенній державі, будувати своє життя за законами демократії і свободи.