Працівники Центру надання соціальних послуг спільно із представником Служби у справах дітей здійснили планові виїзди по Солонянській громаді

Протягом тижня працівники Центру надання соціальних послуг спільно із представником Служби у справах дітей здійснили планові виїзди по Солоному та у села Василівка, Калинівка, Військове, Оріхове, Звонецький Хутір, Тритузне, Привільне, Надіївка, Аполонівка.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 19 липня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Солонянської громади.

З Днем українських миротворців!

Миротворчі операції за участю наших співвітчизників гідні поваги і похвали, оскільки пов’язані з мужністю, доблестю і честю. З метою вшанування мужності та збереження пам’яті славетних героїв-миротворців учасників миротворчих операцій ООН, ОБСЄ і НАТО щороку 15 липня на державному рівні, згідно з Постановою Верховної Ради України відзначається День українських миротворців.

Відбулася стратегічна зустріч, ініційована Програма EGAP задля розвитку та підтримки проєкту «Центр активності громадян»

Вчора на базі нашого Центр активності громадян Солоне відбулася стратегічна зустріч, ініційована Програма EGAP задля розвитку та підтримки проєкту «Центр активності громадян».

В рамках підготовки до 32 сесії Солонянської селищної ради, завершили свою роботу постійні комісії

Вчора над профільними питаннями працювали члени постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики, планування бюджету, фінансів. Розглянули питання про:

Як переглянути Календар заходів, які заплановані у Центрі активності громадян?

Центр активності громадян Солоне – це відкритий майданчик з організації та проведення різноманітних громадських заходів, як то семінари, збори, навчання, вокршопи, круглі столи, презентації, зустрічі, б’юті-вечори тощо. Наш Центр завжди відкритий для громадських організацій, ініціативних груп та усіх активних мешканців громади.