Хочете вивести бізнес на міжнародний ринок? Google запускає безоплатний освітній курс

Розбудова бізнесу необхідна для відновлення української економіки. Якщо ви прагнете масштабувати свою справу або вже почали працювати на експорт, приєднуйтесь до навчального курсу, щоб дізнатися, як успішно вийти на новий ринок.

У ДАР додано функцію приєднання до кабінету фермерського господарства земель громадян України - членів ФГ

Новий функціонал дозволить фермерським господарствам отримувати через ДАР допомогу на усі землі у складі ФГ, зокрема ті, що належать громадянам - членам фермерського господарства на праві власності, користування. У такий спосіб, у кабінеті аграрія ДАР додано новий розділ Фермерське господарство, де представник ФГ юридичної особи або ФОП - засновник сімейного фермерського господарства може відправити заявку на приєднання до кабінету ФГ земельних ділянок від громадян України членів або засновників фермерського господарства. Приєднання ділянок відбувається за таким алгоритмом:

Відбулось засідання 32 сесії Солонянської селищної ради

Сьогодні відбулось засідання 32 сесії Солонянської селищної ради. У роботі сесії взяло участь 16 депутатів. На порядок денний було винесено 69 питань, які попередньо детально опрацьовувались на засіданнях постійних комісій.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 22 липня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Солонянської громади.

актуально для ВПО

Фахівці Солонянського відділу Дніпровської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості провели зустріч із внутрішньо переміщеними особами

У п’ятницю, 14 липня, на базі Центру активності громадян фахівці Солонянського відділу Дніпровської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості провели зустріч із внутрішньо переміщеними особами, які проживають на території нашої громади.

Автошколи для осіб з інвалідністю

Якщо ви хочете отримати нові навички і брати від життя максимум – приходьте навчатися в Автошколи для осіб з інвалідністю. Тут потурбувались про доступність навчання для всіх.

Освітяни Солонянщини вкотре передали смаколики нашим Воїнам на передову

Освітяни Солонянської громади продовжують працювати та бути надійним тилом для наших Збройних Сил України. Вкотре передали смаколики, випічку та продукти харчування нашим незламним Захисникам та Захисницям.