Увага! Помилка в трудовій - складнощі з нарахування пенсії

Відділ обслуговування громадян No 6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області інформує, що помилки в оформленні трудової книжки – одна з причин відмови в призначенні пенсії або втрати частини страхового стажу, та, відповідно, зменшення розміру пенсійної виплати. Для того щоб запобігти таким неприємним ситуаціям та уникнути проблем необхідно виконати наступне:

Телефони "гарячих ліній" стосовно нарахування та сплати мінімального податкового зобов'язання для фізичних осіб з урахуванням територіальних громад області

Державна податкова служба нагадує телефони "гарячих ліній" стосовно нарахування та сплати мінімального податкового зобов'язання для фізичних осіб з урахуванням територіальних громад області.

Щиро вітаємо з Днем народження!

Щиро вітаємо сьогоднішню іменинницю Аллу Миколаївну Супруненко з ювілейним Днем народження! Бажаємо мирного неба над головою, міцного здоров'я та впевненості у завтрашньому дні! Нехай удача завжди буде Вашим надійним супутником, а гідні люди будуть поруч! Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. 

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 7 та 8 серпня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Солонянської громади.

Програма USAID АГРО та ВАГ запрошують всіх, хто отримав насіння в межах цієї ініціативи, взяти участь у фото флешмобі «Врожай нескорених»

Під час весняної посівної Всеукраїнська асоціація громад  за ініціативи USAID передала 40 000 домогосподарств насіння різних овочів.

Відбувся навчальний тренінг для працівників служби у справах дітей та фахівців із соціальної роботи

З 31 липня по 2 серпня Благодійна організація «Надія і житло для дітей» провела навчальний тренінг для працівників служби у справах дітей та фахівців із соціальної роботи Дніпропетровської області. У тренінгу взяла активну участь фахівець із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Ольга  Зінов’єва.