Восени 1+1 Media School запускає курс «Журналістика висвітлення воєнних дій», 70% якого складатимуть практичні заняття. Учасників навчатимуть ведучі та практики каналу 1+1, а також медіаексперти з громадського сектору, зокрема від Український інститут медіа та комунікації.

Курс розрахований як на регіональних журналістів, так і на новачків, які прагнуть нешаблонно розповідати історії за допомогою сучасних платформ для створення контенту.

Мета проєкту — підготувати універсальних медійників, які самостійно зможуть написати, відредагувати та змонтувати новинний сюжет як для ЗМІ, так і для диджитал форматів. Також учасникам розкажуть про SEO-інструменти, розвиток YouTube-каналу, фактчекінг, проведення інтерв’ю з вразливими групами населення і т.д. Передбачається, що за деякими темами учасники виконуватимуть домашні завдання.

  • Курс триватиме з 2 вересня до 9 листопада. Проходитиме здебільшого в офлайн-форматі. Кожен, хто підготує підсумкову роботу наприкінці навчання, отримає сертифікат внутрішнього зразка від 1+1 media school.
  • Участь у курсі безплатна. Ознайомитися з повною програмою та зареєструватися можна за посиланням: https://school.1plus1.ua/courses/detail/28

Цей матеріал підготовлено в рамках інформаційно-просвітницької кампанії з дезінформації, яка втілюється 1+1 media school та БО «Смарт Ангел» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програма підготовлена фахівцями 1+1 media school і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу.

Фото без опису