Продовжуємо допомагати нашим незламним воїнам

Освітяни Солонянщини продовжують працювати та бути надійним тилом для наших Збройних Сил України. Днями передали військовим продукти харчування, маскувальні сітки та засоби гігієни.

Дніпропетровська філія «Газмережі»: вчасно передані показання – гарантія точних розрахунків

Газорозподільна компанія області вітає зі святами всіх споживачів газу та нагадує про важливі завдання у прийдешньому 2024!  Щомісяця з 1 по 5 число необхідно вчасно передавати показання лічильника природного газу. Це забезпечить точні та коректні розрахунки.   Дніпропетровська філія «Газмережі», як оператор газорозподільної системи, відповідає за баланс природного газу в області (крім м. Дніпро та м. Кривий Ріг). Для цього у компанії є розгалужена система приладів обліку та обробки показань лічильників.    Аби передати актуальні обсяги спожитого блакитного палива, клієнти компанії можуть скористатися мультифункціональним особистим кабінетом «Газмережі» my.grmu.com.ua.    Якщо споживачі заходять через комп'ютер — кнопка «Передати показання» знаходиться у верхньому куті зліва біля кнопки «Оплатити». На смартфоні опцію слід шукати у верхньому куті справа.    Якщо ж споживачі Дніпропетровщини не мають доступу до комп’ютера чи смартфона, передати показання можна через: контакт-центр ГК «Нафтогаз України» за номерами:  • 066-300-2-888;  • 098-300-2-888;  • 093-300-2-888;  • 057-708-01-87;  • 056-747-36-35.   Дніпропетровська філія «Газмережі» дякує клієнтам за свідомість та відповідальність!

Для вихованців секції «Вільна боротьба» ДЮСШ Солонянської селищної ради провели тренування під відкритим небом

Для вихованців секції «Вільна боротьба» ДЮСШ Солонянської селищної ради, тренер Олег Чекулаєв, провели тренування під відкритим небом у м. Підгороднє на ковзанці «Льодова родина».

оголошення

Можливості для бізнесів у сфері енергоефективності. Візьміть участь у міжнародній акселераційній програмі

Програма «Інноватори енергоефективності України» створена, щоб стимулювати проєкти в галузі енергоощадності. Під час повномасштабної війни важливо шукати рішення, які допоможуть відновити енергетичну інфраструктуру після збитків, що завдали російські атаки у 2022 році.