Відбувся тренінг для керівників та вихователів садочків за програмою «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та вчителів в умовах надзвичайної ситуації».

Сьогодні на базі Центр активності громадян Солоне відбулося четверте заняття для керівників та вихователів садочків за програмою «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та вчителів в умовах надзвичайної ситуації».

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 29 листопада

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.

Рада ВПО Солонянської громади виграла грант від Українського Жіночого Фонду «Сприяння у виконанні обласних планів дій 1325» для регіональних коаліцій Дніпропетровської області

Рада внутрішньо переміщених осіб при Солонянській селищній раді у співпраці з БО "Благодійний Фонд Об’єднуємось, ми з України" виграла грант від Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund «Сприяння у виконанні обласних планів дій 1325» для регіональних коаліцій Дніпропетровської області.

Клієнти Дніпропетровської філії «Газмережі» можуть завантажити заяву-приєднання на сайті компанії

Споживачі газу Дніпропетровської області активно укладають договори розподілу природного газу з новим Оператором ГРМ – Дніпропетровською філією ТОВ «Газорозподільні мережі України». Зробити це можна легко та швидко за спрощеною процедурою. Мешканцям регіону необхідно лише підписати заяву-приєднання.   Заяви-приєднання до умов договору розподілу природного газу надійшли споживачам разом із жовтневими платіжками. Однак, якщо з якихось причин клієнт не отримав/загубив/пошкодив квитанцію, її можна завантажити онлайн на сайті Дніпропетровської філії «Газмережі».   Як це зробити? Необхідно перейти на сайт за посиланням: https://dnp.grmu.com.ua. Натиснути на розділ «Важлива інформація», прогорнути вниз до підрозділу «Побутовим споживачам».   Далі рекомендуємо діяти згідно з інструкцією:

оголошення

Оголошення про наявність вакантної посади спеціаліста І категорії відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Солонянської селищної ради

Відповідно до Закону України від 12 травня 2015 року № 389-VІІІ «Про правовий режим воєнного стану» із змінами і доповненнями, внесеними згідно Закону України від 12 травня 2022 року № 2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», виконавчий комітет Солонянської селищної ради оголошує про наявність вакантної посади спеціаліста І категорії відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Солонянської селищної ради – 1 (одна) штатна одиниця.

ВІЛ, гепатит і донорство крові

До 26 листопада триває Міжнародний тиждень тестування на ВІЛ і вірусні гепатити. Проте донорство крові — перевірка, доступна у будь-який час. ДонорUAрозповідає, як регулярні донації крові допомагають стежити за здоров’ям та руйнує міфи про небезпеку інфікування.