Дніпропетровська філія «Газмережі» пояснює, як вирішити труднощі з оплатою за доставку газу

Газорозподільна компанія регіону отримує звернення від клієнтів, які не можуть сплатити за послуги розподілу за допомогою сервісів банківських та фінансових установ через технічний збій у роботі мобільного оператора «Київстар».

Відбулось чергове засідання комісії з найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, парків, сквері та інших об’єктів на території Солонянської громади

Нещодавно відбулось чергове засідання комісії з найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, парків, сквері та інших об’єктів на території Солонянської селищної територіальної громади.

оголошення

Оголошення про наявність вакантної посади завідувача сектору економічного розвитку, інвестицій та прогнозування

Відповідно до Закону України від 12 травня 2015 року № 389-VІІІ «Про правовий режим воєнного стану» із змінами і доповненнями, внесеними згідно Закону України від 12 травня 2022 року № 2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», виконавчий комітет Солонянської селищної ради оголошує про наявність вакантної посади завідувача сектору економічного розвитку, інвестицій та прогнозування виконавчого комітету Солонянської селищної ради – 1 (одна) штатна одиниця.

Дніпропетровська філія «Газмережі»: для споживачів доступні персональні консультації щодо розподілу газу

Мешканці Дніпропетровщини можуть вирішити питання щодо розподілу газу, для цього необхідно звернутися до центрів обслуговування клієнтів у регіоні. Нині в області функціонує 26 таких центрів, де понад 70 фахівців з турботою зустрічають клієнтів. Вони надають професійні консультації щодо таких питань:

14 грудня в Україні вшановують подвиг ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Щороку 14 грудня в Україні вшановують подвиг ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Саме цього дня в 1986 році завершилося будівництво захисного саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком ЧАЕС.

Увага! Нова схема шахраїв!

Кіберполіція попереджає: зловмисники створюють у месенджерах фейкові боти та розповсюджують фішингові посилання під приводом компенсації та інформування про терміни відновлення роботи сервісів оператора зв’язку Kyivstar.