Новини спорту!

Насиченим на спортивні події виявився минулий тиждень для вихованців ДЮСШ Солонянської селищної ради

Освітянський тил продовжує передавати смаколики нашим воїнам на передову

Щоденна робота наших мужніх захисників і захисниць неоціненна, адже вони віддано, не жаліючи своїх сил, виборюють світле майбутнє нашої держави. Не менш цінною є праця в тилу, де кожен, як вміє, робить свій внесок у наближення Перемоги!

Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує, як уберегтися від отруєння чадним газом

У період опалювального сезону за статистикою в Україні зростають випадки отруєння чадним газом. Річ у тім, що чадний газ не має запаху, кольору, а його дія швидка та непомітна. Він утворюється у несправних пальниках (в основному у газових колонках), погано провітрюваних приміщеннях, при неправильному користуванні газовими приладами, несправності димових та вентиляційних каналів тощо. 

актуально для ВПО

Надання допомоги дітям по всьому світу розпочинає реалізацію проєкту «Забезпечення опалювальними приладами та непродовольчими товарами для підготовки до зими вразливих ВПО та непереміщених осіб у постраждалих від конфлікту районів України»

Terre des hommes – Надання допомоги дітям по всьому світу – розпочинає реалізацію проєкту «Забезпечення опалювальними приладами та непродовольчими товарами для підготовки до зими вразливих ВПО та непереміщених осіб у постраждалих від конфлікту районів України» за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (ГФУ) в Дніпропетровській області.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 21 та 22 грудня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.