Продовжується благодійне турне музичного гурту «Слухай серцем»

Днями відбулось ще 2 концерти благодійного турне під гаслом «Співаємо – ЗСУ допомагаємо». Щиро радіємо, що завдяки вашим донатам вдалося зібрати 1 473 грн у Кам’яному та 4 525 грн у Микільському-на-Дніпрі.

єРобота: вже 100 ветеранів та членів їхніх родин отримають гранти від держави на розвиток бізнесу

Зокрема, переможцями десятої хвилі подачі заявок стали 12 ветеранів або членів родин учасників бойових дій. Вони отримають 6,1 млн грн на старт або розвиток свого бізнесу

Продовжується бібліотечний флешмоб Солонянщина читає

В рамках флешмобу Солонянщина читає, в Солонянській публічній бібліотеці відбулось зібрання читачів, присвячене творчості відомих українських письменниць Люко Дашвар та Світлани Талан. Бібліотекарі ознайомили присутніх із життєвою біографією та творчим шляхом авторок жіночих романів та презентували їхні книги, які з’явилися в бібліотеці дякуючи місцевим меценатам.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 23 вересня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.

На посаду старости Микільського старостинського округу затверджено кандидатуру Ірини Юркової

Сьогодні на пленарному засіданні 34-ї сесії Солонянської селищної ради затверджено Ірину Ігорівну Юркову на посаду старости Микільського старостинського округу. На розгляд сесії кандидатура Ірини Ігорівни була висунута селищним головою Михайлом Копейко за результатами громадського обговорення у населених пунктах Микільського старостинського округу. Вітаємо Ірину Ігорівну та щиро бажаємо успіхів у роботі.

Спортивні вихідні вихованців ДЮСШ Солонянської селищної ради

Цими вихідними у місті Павлоград відбувся відкритий обласний кубковий турнір з волейболу «Незламний народ – незламної країни», присвячений Героям захисникам України та з нагоди відзначення Дня Незалежності України. Щиро радіємо, що переможцями турніру стали вихованці ДЮСШ секції волейбол – хлопці 2007-2009 р.н.

Відбулось засідання 34 сесії Солонянської селищної ради

Сьогодні відбулось засідання 34 сесії Солонянської селищної ради. У роботі сесії взяло участь 18 депутатів. На порядок денний було винесено 64 питання, які детально опрацьовувались попередньо на засіданнях постійних комісій.