На базі Центру активності громадян для керівників садочків відбулось заняття з відпрацювання практичних навичок Google

Беззаперечно, цифрова компетентність є невід’ємною частиною особистісного та професійного розвитку педагога. Тому продовжуємо цифровізацію освіти.

За вісім місяців в Україні на кір захворіло учетверо більше людей, ніж за весь минулий рік

43 випадки захворювання на кір (із них 21 – це діти до 17 років) було зареєстровано в Україні за вісім місяців 2023 року. В аналогічному періоді минулого року їх було шість. Водночас за весь 2022 рік було зареєстровано 11 випадків. Такі дані наводить Центр громадського здоров’я. 

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 24 вересня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.

Як обрати психолога та на що звернути увагу?

З чого почати пошуки психолога? З двох речей. Перша - усвідомлення того, що психолог - не чарівник, і питання, які ви маєте до нього, не зникнуть за помахом палички. Робота з терапевтом - це насамперед робота над собою, яка вимагатиме часу та зусиль.

Продовжується благодійне турне музичного гурту «Слухай серцем»

Днями відбулось ще 2 концерти благодійного турне під гаслом «Співаємо – ЗСУ допомагаємо». Щиро радіємо, що завдяки вашим донатам вдалося зібрати 1 473 грн у Кам’яному та 4 525 грн у Микільському-на-Дніпрі.

єРобота: вже 100 ветеранів та членів їхніх родин отримають гранти від держави на розвиток бізнесу

Зокрема, переможцями десятої хвилі подачі заявок стали 12 ветеранів або членів родин учасників бойових дій. Вони отримають 6,1 млн грн на старт або розвиток свого бізнесу

Продовжується бібліотечний флешмоб Солонянщина читає

В рамках флешмобу Солонянщина читає, в Солонянській публічній бібліотеці відбулось зібрання читачів, присвячене творчості відомих українських письменниць Люко Дашвар та Світлани Талан. Бібліотекарі ознайомили присутніх із життєвою біографією та творчим шляхом авторок жіночих романів та презентували їхні книги, які з’явилися в бібліотеці дякуючи місцевим меценатам.