Відбулося засідання фокус-групи вчителів математичної та природничої освітніх галузей закладів освіти Солонянської громади

Згуртуватися перед новим навчальним роком, обрати освітні орієнтири та збагатитися новими ідеями важливо і необхідно! В рамках серпневих педагогічних заходів “Три кроки до старту” на базі Центр активності громадян Солоне відбулося засідання фокус-групи вчителів математичної та природничої освітніх галузей закладів освіти Солонянської громади.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 26 та 27 серпня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Солонянської громади.

Як спілкуватися з ветеранами, які перенесли ампутацію?

Зустрічаємо молодих, вродливих хлопців і дівчат, а потім помічаємо, що хтось із них втратив ногу чи руку, а дехто й обидві кінцівки. У голові зринає вихор запитань: як поводитися? Відвести погляд чи дивитися в очі? Як не бовкнути зайвого? Може, варто сказати «співчуваю»?

Днями представники Живого музею Микити Коржа привітали із Яблуневим Спасом дітей з обмеженими фізичними можливостями

Директорка Живого музею козака Микити Коржа Наталія Семенова та краєзнавець Володимир Івченко пекли яблучний коровай, варили узвар та готували усілякі смаколики аби привітати зі святом дітей з обмеженими фізичними можливостями. Ці діти не мають досталь можливостей для активного спілкування, тому ця зустріч стала для них неабиякою подією!

Про надання матеріальної допомоги членам сімей цивільних громадян, загиблих (померлих) внаслідок військової агресії Російської Федерації

В Дніпропетровській області затверджено Комплексну програму соціального захисту населення Дніпропетровської області на 2020 - 2024 роки (зі змінами), якою передбачено соціальну підтримку сімей цивільних громадян, загиблих (померлих) внаслідок військової агресії Російської Федерації на території Дніпропетровської області.