Всеукраїнське онлайн-опитування громадян щодо майбутнього електронного кабінету пацієнта

За спільною ініціативою МОЗ та Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» запущено всеукраїнське онлайн-опитування громадян щодо майбутнього електронного кабінету пацієнта. Мета опитування полягає в тому, щоб з’ясувати, які функції та можливості пацієнти очікували б від цього електронного кабінету та визначити пріоритети впровадження цієї системи.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 22 вересня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.

Дніпропетровськгаз: вчасна оплата за розподіл — ключ до безперебійного та безаварійного газопостачання

Напередодні холодного періоду, кожна сплачена гривня за розподіл газу допомогає підготуватися газорозподільній компанії регіону до максимально безпечного та безаварійного проходження опалювалювального сезону!

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 21 вересня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.

В рамках підготовки до 34 сесії селищної ради, закінчились засідання детутатський комісій

Сьогодні, в рамках підготовки до 34 сесії, відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань регулювання земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища. Члени постійної комісії детально опрацювали блок земельних питань.

До уваги мешканців Солонянської  селищної територіальної громади, які утримують сільськогосподарських тварин!

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини розпочинає програму підтримки здоров’я сільськогосподарських тварин (корів молочних порід, кіз, свиней, птиці), яких утримують малі сільські домогосподарства.