ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 22 січня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.

Обережно! Бурульки!

Через перепади температури на дахах і деревах утворюються бурульки. Відірвавшись і впавши, вони можуть серйозно травмувати перехожих. Тож звичайна прогулянка перетворюється на справжній квест: як пройти так, щоб оминути загрози? 

Школярі Солонянської громади отримали рюкзаки із шкільним приладдям від ЮНІСЕФ

Учні пільгових категорій 1-4 класів отримали рюкзаки від UNICEF Ukraine. Кожен наплічник містить повний набір канцтоварів та приладдя для навчання: зошити, фарби, пляшку для питної води, пластилін, ручки, фломастери, ножиці, клей, олівці.

Прохаємо приділити час та підписати петицію про присвоєння звання Герой України(посмертно) Похиленку Ігору Валерійовичу, який загинув 1 жовтня 2023 року

Звертаємось до усіх небайдужих з проханням приділити час та підписати петицію про присвоєння звання Герой України (посмертно) нашому земляку військовослужбовцю ЗСУ (ССО) Похиленку Ігору Валерійовичу, який загинув 1 жовтня 2023 року на Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання.