Набір на навчальну програму «Розпочни свій бізнес» відкрито

Долучайтеся до однієї з найбільших у світі навчальних програм ведення бізнесу від Міжнародної організації праці. Пройдіть триденний тренінг «Розпочни свій бізнес» та скористайтеся можливістю отримати практичні навички ведення підприємницької діяльності, написання бізнес-плану та дізнайтеся про можливості залучення фінансових ресурсів.


Конкурс проєктів з реалізації заходів для сприяння пам’яті, меморіалізації та культурі пам’яті війни

Фонд «Партнерство за сильну Україну» (ФПСУ), що реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл», оголошує конкурс проєктних пропозицій стосовно реалізації заходів, спрямованих на сприяння пам’яті, меморіалізації та культурі пам’яті війни по всій країні, а також проєктів пам’яті з особливим фокусом на Чернігівській області. Кінцевий термін подання: 1 раунд - 24 вересня 2023 року, 2 раунд - 08 жовтня 2023 року.


Грантова Програма ЗМІН 2023

Грантова Програма ЗМІН 2023 націлена на підтримку команд, які адаптивно реагують на виклики війни, водночас діють у напрямі планування та стратегій відновлення, з фокусом на якісні зміни у регіоні. Кінцева дата подання заявок: 24 вересня включно.


СТАН STAN надає швидкі гранти на змінотворчі ініціативи, керовані молоддю

Громадська організація СТАН STAN в межах програми «Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття» оголошує конкурс на отримання фінансування для швидких гуманітарних, змінотворчих та медіаактивістських ініціатив. Заявки приймаються до 31 жовтня 2023 року.


Відповідальність за достовірність та точність інформації, розміщеної в інформаційному електронному бюлетені ГУРТ, несе організація чи особа, яка розмістила інформацію на порталі gurt.org.ua.

Редакційна політика порталу ГУРТ

Джерело інформації: Ресурсний центр ГУРТ

Фото без опису