Фото без описуРаді повідомити приємну новину: Солонянська селищна рада зайняла ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі серед громад-членів Асоціації міст України «Міста, дружні до дитини» в номінації
«Краща практика дружнього до дитини міста (селища, села)» із проектом «Доступна інклюзивна освіта Солонянщини».



Асоціація міст України в рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) за підтримки USAID з метою збору кращих ідей та існуючих практик створення середовищ, дружніх до дитини, впровадження кращого досвіду врядування, що враховує бажання дітей та зручні умови їх життя (особливо дітей, які потребують інклюзивної освіти, мають проблеми з обмеженням у пересуванні та прагнуть мати безбар?єрний життєвий простір); поширення кращих ідей та практик серед громад України як таких, що рекомендовані та можуть бути впроваджені на локальному рівні, протягом січня-березня 2018 року провела Всеукраїнський конкурс серед громад-членів Асоціації міст України «Міста, дружні до дитини».
Конкурс проводився за двома номінаціями: «Краща ідея дружнього до дитини міста (селища, села)» та «Краща практика дружнього до дитини міста (селища, села)». У першій номінації було подано на розгляд 59 проектів, у другій ? 81 проект. Усього на Конкурс було подано 140 проектів з усіх областей України.
Пишаємося перемогою, віримо у наступні!

http://www.auc.org.ua/novyna/amu-vitaye-peremozhciv-vseukrayinskogo-konkursu-mista-druzhni-do-dytyny