Фото без описуПріоритетним завданням влітку 2018 року відділ освіти та виконавчий комітет Солонянської селищної ради вбачали підготовку закладів освіти до нового навчального року.

На 4 квартал головними  завданнями  визначені: приведення до належного технічного стану шкільних автобусів, підготовку закладів освіти до опалювального періоду та роботи в осінньо-зимовий період.


На даний час вже отримані Акти готовності теплових господарств в службі Держенергонагляду. Ведеться робота по підготовці котелень до початку опалювального періоду 2018/2019 років.

Для безпечного та комфортного перевезення учасників освітнього процесу виконано ремонт шкільного автобуса А 092 Богдан державний номер АЕ 6168 АА, який здійснює підвезення до Малозахаринської філії, Широчанської СЗШ, Солонянської гімназії та до опорного закладу.

На ремонт даного автобуса виділено кошти в сумі 31620 грн. З них на придбання запасних частин – 17760грн, послуги з проведення ремонтних робіт -  13860грн.

На черзі проведення ремонтних робіт ще одного шкільного автобуса. Дані  заходи сплановані та виконуються завдяки придбанню нового шкільного автобуса за кошти обласного бюджету. Підвезення учасників освітнього процесу відбуваються в повному обсязі.