26 лютого в Солонянському опорному закладі відбулась зустріч учасників Всеукраїнського проекту "Демократична школа". Учасниками тренінгу були обговорені демократичні зміни у школі, які відбулися з того часу, як заклад долучився до цього проекту. Робоча група опрацювала інструменти розвитку школи та реалізацію плану подальших дій для демократичних змін у закладі освіти.



Учні, вчителі, батьки та представники громадськості зазначили, що завдяки демократичним змінам за цей період, що відбулися у школі , активізувалася робота членів шкільного учнівського парламенту. Цінним є те, що діти стали більш самостійними, відкритими та активними, а громадськість стала цікавитися життям та процесами, які відбуваються в закладі освіти! 
Процес не зупинити...змінилися діти, вчителі, громадськість і батьки. Завдяки ефективному ПАРТНЕРСТВУ змінилася школа:) З власної ініціативи діти беруть активну участь у роботі органів місцевого самоврядування, житті громади. Співпраця з батьківською громадськістю та громадськими організаціями сприяє тому, що школа сьогодні стає центральним культурно-освітнім осередком громади.