Відбулось засідання комісії з найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, парків, скверів та інших об’єктів на території Солонянської громади

В Солонянській громаді відповідно до Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» триває процес перейменування вулиць.

Оплата за розподіл газу – вклад у стабільне проходження опалювального сезону на Дніпропетровщині

Дніпропетровська філія «Газмережі» дякує клієнтам, які свідомо споживають блакитне паливо та вчасно здійснюють оплату за отриману послугу з розподілу газу у період війни. Кожна сплачена гривня – це вклад в надійну роботу газорозподільної системи Дніпропетровщини та енергетичну безпеку регіону. Сплатити за послуги розподілу газу за грудень необхідно до 20 числа.

Представники Дніпровської РДА привітали зі святами дітей з прийомних сімей та будинку дитячого сімейного типу Соболь-Рибʼянець

Вчора до нашого Центр активності громадян Солоне завітали діти з прийомних сімей та будинку дитячого сімейного типу Соболь-Рибʼянець.

12 грудня - День Сухопутних військ України

Шановні військовослужбовці та ветерани Сухопутних військ України. Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята. Бажаємо міцного здоров’я, миру, витримки та нових звершень у справі служіння українському народу!

До уваги власників (орендарів, спадкоємців) житла, які безоплатно прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб

У зв’язку із передачею повноважень по виконанню Постанови КМУ № 333 від 19.03.2022р. (зі змінами) з виконавчого комітету Солонянської селищної ради до відділу соціального захисту населення Солонянської селищної ради, прохаємо власників (орендарів, спадкоємців) житла, які безоплатно прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб, з’явитися до 01 січня 2024 року у відділ соціального захисту населення за адресою: смт Солоне, вул. Гагаріна, 7 для поновлення документів на отримання компенсації за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб. Електронні копії (сканкопії) надсилати на електронну пошту e-mail socialdep77@gmail.com.

Вдячні за захист

Освітяни Солонянщини продовжують працювати та бути надійним тилом для наших Збройних Сил України