Увага! Нова схема шахраїв!

Кіберполіція попереджає: зловмисники створюють у месенджерах фейкові боти та розповсюджують фішингові посилання під приводом компенсації та інформування про терміни відновлення роботи сервісів оператора зв’язку Kyivstar.

оголошення

Повідомлення про планову діяльність щодо об'єкту "Нове будівництво птахоферми"

Повідомлення про планову діяльність щодо об'єкту "Нове будівництво птахоферми за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, Солонянська СТГ, смт Солоне, вул. Степова, 7. Майданчик №3". Будівгництво птахоферми передбачено для вирощування та відгодівлі курчат-бройлерів на 79896 посадкових місць. Будівництво птахоферми передбачається для виробництва органічного м'яса. 

Дніпропетровська філія «Газмережі»: чому споживачі природного газу області мають два особові рахунки

Кожен споживач газу Дніпропетровщини має два різні номери особових рахунків. Мешканці області досить часто плутають комбінації цифр та не розуміють, в чому полягає відмінність. Дніпропетровська філія «Газмережі» розповіла про їх різницю.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 17 грудня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.

Солонянська громада отримала 2 сучасні шкільні автобуси

Солонянська громада отримала 2 комфортні та зручні шкільні автобуси. Дана допомога була надана польським Фондом міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», завдяки фінансуванню Європейської комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK). Ініціативу було реалізовано у якості частини проєкту “Health Resilience 2”.