Психологічне насильство – це не ОК!

Словесні образи, постійні звинувачення, приниження та встановлення тотального контролю над життям іншої людини – усе це є проявом психологічного насильства.

Права та обовʼязки в інтернеті. Новий серіал на платформі Дія.Освіта

Навчіться захищати свої права та особисті кордони у віртуальному світі. Запускаємо освітній серіал «Автостопом по цифрових правах», щоб ви знали все про авторське право, свободу слова та інші правила інтернету

В рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля" відбулась інформаційна сесія для ВПО

Щороку з 25 листопада до 10 грудня відбувається Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Метою акції є привернення уваги до проблем подолання будь-яких форм насильства.

Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує про передачу показань лічильника газу з 1 по 5 грудня

Газорозподільна компанія області нагадує своїм клієнтам про необхідність передачі показань приладів обліку газу, а саме - з 1 по 5 грудня. Від вчасно переданих даних залежить точність майбутніх нарахувань за послуги розподілу блакитного палива.

У Facebook активізувалася шахрайська схема

У Facebook активізувалася шахрайська схема, коли зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення з текстом: «Подивіться, хто загинув у ДТП, я думаю, ви його знаєте, так шкода…», «Смертельна ДТП на трасі забирає кілька життів…».

30 листопада буде тимчасово припинено водопостачання у селах Бпшмачка, Вовніги та Гроза.

Солонянський водоканал інформує, що завтра, 30 листопада, з 08:00 до 16:00 у звʼязку із проведенням ремонтних робіт буде тимчасово припинено водопостачання у селах Башмачка, Вовніги та Гроза.

Відбувся майстер-клас "Різдвяне диво" для керівників гуртків центру дитячої та юнацької творчості

Сьогодні у нашому Центр активності громадян Солоне після робочої наради керівники гуртків центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у майстер-класі "Різдвяне диво"